سوالات برنامه نویسی

پیشنیاز برنامه نویسی

اینجاییم تا سوالات برنامه نویسی و پیش نیاز های اون رو بررسی کنیم. برای شروع برنامه‌ نویسی، نیاز به چندین مهارت پایه‌ دارید. باید با منطق و ریاضیات سطح دبیرستان راحت باشید. بعدش، مهمه که بتونید مشکلات رو به روش‌های مختلف حل کنید، یعنی خلاقیت و توانایی فکر کردن به روش‌های جدید رو داشته باشید. دانش پایه‌ای در مورد کامپیوترها، مثل اینکه چطور کار می‌کنن یا اساسی‌ترین اجزای اونها چیه هم لازمه. در نهایت، یادگیری زبان برنامه‌نویسی ساده مثل جاوااسکریپت و پایتون می‌تونه به شما کمک کنه تا اصول اولیه رو یاد بگیرید و با مفاهیم برنامه‌نویسی آشنا بشید.

توی هر زمینه ای که میخوای هیولا شو!

اگه میخوای برنامه نویسی رو از صفر تا صد به صورت رایگان یاد بگیری به این دوره سر بزن

هیولای برنامه نویسی 

متداول ترین سوالات برنامه نویسی

1 – برنامه نویسی چیه و چرا باید برنامه نویسی یاد بگیریم ؟

تو این بخش میخوام به زبان ساده بهت بگم اصلا برنامه نویسی چیه . ببینید برنامه نویسی چیزی جز مسائلی مثل حلقه های تکرار شونده ، یه سری شرط و البته یه سری توابع و دستورات که باهم یادش میگیریم نیست .

در اصل برنامه نویسی به زبان ساده یعنی راه ارتباط گیری با کامپیوترها و در واقع راهی برای حرف زدن ما با کامپیوتر هاست و شرط ها ، حلقه ها و دستوراتی که طبق الگوریتمی اجرا بشن میشه برنامه نویسی و در اصل مهارت لازم و ضروری آینده شناخته میشه .

برنامه نویسی تنها علم برابر و یکسان موجود در ایران و جهانه یعنی مثلا آپدیتی که برای فریمورک  زبان ری اکت میاد تو کله دنیا منتشر میشه و امکانات جدیدی که اضافه میشه داخل کله دنیا منتشر میشه .

برنامه نویسی به ما هم در داخل برنامه نویسی و هم داخل دنیای واقعی  منطق فکر کردن و حل مسئله و نگاه متفاوت به مشکلات میده و یکی دیگه از خوبی های برنامه نویسی مهارت پرتقاضا و جهانیه که همه جای دنیا طرفدار داره و امکان نداره شما بیکار بمونید و داخل ایران هم در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین و پرتقاضاترین شغل ها هست و یکی از پردرآمدترین شغل ها هم حساب میشه .

توضیحات بیشتر برنامه نویسی چیه و چرا باید برنامه نویسی یاد بگیریم؟

2 – طراحی سایت چیه و تفاوتش با برنامه نویسی چیه ؟

شاید این سوال شما باشه که طراحی سایت چیه و تفاوتش با برنامه نویسی تو چی هست . شاید شنیده باشی که مثلا یه شخصی طراحی سایت انجام میده اما طراحی سایت اصطلاحا به چیزهایی که داخل فتوشاپ ، ایلوستریتور، فتوشاپ ، ادوبی XD ساخته میشن میگن که به صورت گرافیکی طراحی میشن و خبری از کد و برنامه نویسی نیست و در اصل روی UI , UX  کار میکنه حالا اینکه UI , UX  چیه هست جلوتر باهاش اشنا میشیم و تو دوره هیولای جاوااسکریپت یک فصل 5 ساعته دربارش صحبت شده .

حالا میرسیم به توسعه وب یعنی پشته صحنه کار، بخش کدنویسی کار ، حل مسئله ، ساخت و ساز ، توسعه دادن و بزرگ کردن سایت که به این میگیم توسعه وب ولی بیشتر مواقع به اون برنامه نویسی وب میگن .

درکل طراحی سایت یکی از زیرشاخه های برنامه نویسی (توسعه وب) محسوب میشه و میتونی با وردپرس بدون کد نویسی هم طراحی سایت کنی که دوره هاشم به نام برای ایران داخل سایت و یوتوبمون هست که اول ما اون رو به شما پیشنهاد میدیم چون خیلی سادتره و شمارو زودتر به درآمد میرسونه یا میتونی با زبان های برنامه نویسی و زبان های دیگه مثل HTML  و CSS سایت و کد نویسی بکنی .

سایت از دو قسمت ساخته شده به نام فرانت اند و بکند. فراند اند قسمت های ظاهری سایته که با برنامه های گرافیکی طراحی میشه و بعد توسط کد نویسی HTML  ، CSS ، JAVASCRIPT  و … پیاده سازی میشه . ما برنامه نویس سایت داریم که بکند کارو انجام میده .

توضیحات بیشتر طراحی سایت چیه و تفاوتش با برنامه نویسی چیه ؟

3 – نقشه راه یادگیری برنامه نویسی چیه و از کجا شروع کنیم ؟

برای برنامه نویس شدن باید یه نقشه راه رو طی کنی . حالا شما باید تو این نقشه راه چیزهایی که فقط لازمه (HTML , CSS , JAVASCRIPT) یاد بگیری نه همشو. نقشه راه یادگیری شما اینکه این ویدیو های پلی لیست هیولای برنامه نویسی به ترتیب ببینی و به ترتیب پیش ببری.و دوره ای از اون حرفه ای تربا پروژها و مثال های بیشتر دوره هیولای جاوا اسکریپت هست.

شما باید بسته به هدفی که دارید مثلا برنامه نویس سایت شدن یا اپلیکیشن یا هوش مصنوعی و … و بسته به شرایط باید یه مسیرو انتخاب کنی . مثلا برخی از مشاغل مثل بازی سازی تو ایران جایگاهی بالایی نداره یا مثلا تست ، نفوذ و امنیت و… جایزه جایگاهی خوبی نداره تو ایران ولی با اختلاف طراحی و برنامه نویسی سایت محبوب ترین و مناسب ترین برای بازار ایران هست .

بهترین مسیر و نقشه برای شما همین پلی لیست و همین پلی لیست رو دنبال کن و دوره هیولایه برنامه نویسی یا  دوره هیولا ی جاوا اسکریپت رو ببین تا قدم قدم همه چیو یاد بگیری .

توضیحات بیشتر نقشه راه یادگیری برنامه نویسی چیه و از کجا شروع کنیم ؟

4 – برنامه نویسی رو با چه زبانی شروع کنیم ؟

یکی از سوالاتی که خیلی وقت ها پرسیده میشه اینکه برنامه نویسی رو از چه زبانی شروع کنیم و شاید برای شما سوال باشه با وجود این همه زبان باید از کجا شروع کنیم ؟

باید یادگیریش ساده باشه و منطق همه برنامه ها یکیه و اگر شما یکی از اونا رو خوب یاد بگیری بقیه رو با یک دهم زمان یاد میگیری و چون اولش همه چی برات جدیده بهتره که از زبانی که قابل درک تره و راحته شروع کنی .

بشه با اون زبان کارای خاصی کرد و قابل توسعه و رشد باشه، ولی باز خیلی فرق نمیکنه از کدوم زبان شروع کنی چون همینطور که در بالا گفتیم منطق زبان های برنامه نویسی یکیه و کافیه فقط یکی رو یاد بگیری و بعدش زبان های دیگه رو سریعتر و راحت تر یاد میگیری و ترجیحا زبانی رو انتخاب کن که کاربرد های بیشتری داشته باشه مثل جاوااسکریپت که هم برای ساخت وبسایت ،  هم برای موبایل و هم ربات و … کمکت میکنه و به کارت میاد .

توضیحات بیشتر برنامه نویسی رو با چه زبانی شروع کنیم؟

5 – منابع یادگیری برنامه نویسی چیه ؟

منابع یادگیری برنامه نویسی خیلی زیاده ، از اونجایی که کلا تو دنیای طراحی سایت یا برنامه نویسی و … ما کلا با اینترنت کار می کنیم جزوی از مهارت هایی هست  که به راحتی میشه داخل اینترنت یادش گرفت . و ما در این بخش میخوایم چنتاشو بهت معرفی کنیم .

یکی از معروف ترین ها و قدیمی ترین سایت ها W3Schools  هست  که داخل این سایت بیشتر زبان هارو میتونی به راحتی و خیلی ساده یاد بگیری و یکی از مزیت های این سایت اینکه زبان انگلیسی استفاده شده در این سایت خیلی سادست و اگر تا سطحی معمولی هم زبان بلد باشی میتونی از این سایت استفاده کنی .

سایت بعدی MDN Web Docs  هست که یکی از سایت بسیار خوبه که  مطالبش راجب HTML  و CSS و JAVASCRIPT  خیلی کامله و میتونه کمکت کنه .

کانال های یوتیوب زیادی وجود داره که میتونی از آنها استفاده کنی. یکی از کانال های یوتیوب به نام neon learn هست که بسیار خوب و کامله و از مهمتر اینکه فارسی هست و اگر میخوای رایگان و سریع یاد بگیری بسیار خوبه . کانال های یوتوبی انگلیسی زبان دیگه ای هم هستن  که میتونن به شما تو این زمینه کمک بکنن مثل : Web Dev Simplified   و Programming with Mosh  هست که میتونی استفاده کنی .

پس ما منابع یادگیری رایگان و غیر رایگان زیاد داریم و بسیار از سایت داخلی هستن که میتونی از اونها استفاده کنی ولی درکل یوتیوب بهترین و ساده ترین منبع برای یادگیری و اگر اینگیلیسی خوبی هم داری کلی کانال هست که باهاش میتونی یادگیری رو شروع کنی و اگر دنبال دوره زبان فارسی هستی بدون شک مگا جی اس بهترینه .

توضیحات بیشتر منابع یادگیری برنامه نویسی چیه؟

6 – درآمد برنامه نویسی چقدره ؟

شاید اکثر شما به خاطر درآمد برنامه نویسی بهش علاقه مند شدین و دوست دارین بدونین که درآمدش چقدره . در کل بحثه علاقه هم مهمه  ولی اگر از علاقت پول در نیاری شاید علاقتو از دست بدی . ولی توجه  داشته باش که پارامتری مثل پول نمیتونه تو این کار نگهت داره .

شما میتونی بعد از 6 ماه تا 1 سال یادگیری با حقوق وزارت کار، کار کنی . حالا شاید آگهی هایی رو دیده باشی که حقوق هایی 30 تا 50 میلیون میدن ولی حالا داستان این حقوقا چیه و چی باعث میشه که به یه نفر حقوق 50 میلیونی بدن . اینکه اون شخص اندازه دو تا سه نفر کار کنه یعنی فرد به جای اینکه دو یا سه تا برنامه نویس 10 میلیونی بزاره کنار هم و بیاد 3 تا 10 میلیون حقوق بده بیاد شمارو استخدام کنه و به شما 30 میلیون حقوق بده و بدونه خروجی کاری که تو بهش تحویل میدی و کدی که تو میزنی و تجربه ای که تو داری می ارزه به اون 3 نفر برای همین باعث میشه افراد 30 میلیون حقوق بگیرن .

افرادی که 4 تا 5 سال سابقه کار دارن به حقوق 30 تا 50 میلیون میرسن ، چون با تجربه و علمی که دارن کار رو بهتر، راحتر، سریعتر انجام میدن و اینو یادت باشه (تو به اندازه هزینه جایگزین شدنت حقوق میگری) .

توضیحات بیشتر درآمد برنامه نویسی چقدره؟

7 – درآمد دلاری با برنامه نویسی ممکنه ؟

شاید یکی از سوال هایی که برات پیش بیاد اینکه میشه داخل ایران با برنامه نویسی درآمد دلاری داشت یا نه . درآمد دلاری با برنامه نویسی ممکنه و شما میتونید درآمد خوبی هم از این روش داشته باشی ولی نکته مهم اینکه این کار ساده نیست و اینجوری نیست که برات فرش قرمز پهن کرده باشن و متاسفانه چون ایرانی و تحریم هستیم بهتره که اکثر جاها نفهمن که ایرانی هستی .

البته سابقه و رزومه خوبی میخواد چون کسایی مثل هندی ها و پاکستانی ها با رزومه و نمونه کارهای قوی همه جا هستن که رقابت باهاشون سخته .شما باید بیشتر سعی کنید از ارتباطات ایرانی خارج از کشور استفاده بکنی و باید سعی کنی با ایرانی هایی که خارج هستن ارتباط بگیری.

توضیحات بیشتر درآمد دلاری با برنامه نویسی ممکنه؟

8 – میشه با گوشی برنامه نویسی کرد ؟

اگر بخوایم از نظر علمی بگیم میشه این کارو انجام داد ، شخص هایی هستن که شاید دیده باشی یه اپلیکیشن یا سایت  با گوشی میسازن ولی خوب قطعا نسبت به کامپیوتر محدودیت داریم اگر بخوایم مثال بزنیم مثلا کوچک بودن صفحه گوشی و محدودیت کیبورد یا مثلا اینکه چطوری خروجی رو ببینیم و … ولی اگر میخوای از گوشی استفاده کنی از اپلیکیشن هایی مثل sololearn   استفاده کن که تقریبا به شما درس میده و حالت آزمون گرفتن داره .

به صورت کلی میشه رو گوشی کد نوشت ولی با گوشی برنامه نویسی نمیشی و زحمت و سختی بیشتری نسبت به برنامه نویسی با کامپیوتر داره . و بزرگترین مشکل گوشی صفحه نمایش کوچیکش هست وصرفا برای یادگیری یه سری نکات و تست کد های کوتاه به درد میخوره و شما برای شروع کار اصلا به یه لپ تاپ خیلی گرون قیمت نیازی نداری و با بازه قیمتی حدود 10 تا 15 میلیون میتونی کار رو شروع کنی .

توضیحات بیشتر میشه با گوشی برنامه نویسی کرد؟

9 – دانشگاه و مدرکش تو برنامه نویسی تاثیر داره ؟

شاید برای خیلی از شما سوال باشه که اصلا مدرک در برنامه نویس شدن تاثیر داره یا نه ؟ ببینید تویه 95 درصد از آگهی ها چیزی از شما به عنوان مدرک تحصیلی نمیخوان و عملا مدرک یا رشته ای که داشتی هیچ تاثیر و تداخلی برای برنامه نویس شدن شما نداره ، ولی تو برخی از جاهای دولتی شاید از شما مدرک بخوان .

دانشگاه تداخل نداره ولی تو برخی از مواقع دانشگاه رفتن باعث تعامل میشه مثلا با دیدن برخی از افراد با اونها آشنا میشی و همین باعث میشه یه سری رفتار های سازمانی رو یاد بگیری و ارتباطاتت بهتر بشه . ولی اگر انتخابت هوش مصنوعی و دیتا ساینس هست باید ریاضی خوبی داشته باشی ولی بازم نیاز نیست این ریاضی رو داخل دانشگاه یاد بگیری و میتونی با دیدن دوره های خارجی یا فارسی یا  داخل یوتوب ریاضی مورد نیاز این کار رو یاد بگیری .

توضیحات بیشتر دانشگاه و مدرکش تو برنامه نویسی تاثیر داره؟

10 – از کجا بفهمم برنامه نویسی شغل مناسب منه ؟

برنامه نویسی مناسب من هست اصلا ؟ سوالی که شاید بارها از خودت پرسیده باشی . برای اینکه بفهمی اصلا شخصیتت برای برنامه نویسی مناسبه یا نه بهتره اول یه آزمون دیسک بدی ، با این آزمون میتونی شخصیت شغلی خودت رو بشناسی .

نکته مهم تر اینکه تا هیچ مهارتی تست نشه نمیشه فهمید ایا علاقه ما هست یا نیست ، بهترین راه همین تست کردنه , دیدن دورهای کوتاه و رایگان ، میتون با دیدن پلی لیست هیولای برنامه نویسی من تو یوتوب یا دیدن فیلم ها در اپارات مگا جی اس متوجه بشی که برنامه نویسی رو دوست داری ، مورد علاقت بوده و اگر مناسبته حالا میتونی بری دوره هیولای جاوا اسکریپت رو بخری و زمان بیشتری روش بزاری .

شما باید سه ماه روزی دو ساعت وقت بزاری که ببینی واقعا علاقه داری ، چون ممکنه تو هفته اول خیلی با برنامه نویسی حال کنی و دوست داشته باشی ولی از ماه اول به بعد دیگه بهش علاقه نداشته باشی . پس باید بفهمی که در دراز مدت دوسش داری یا نه .

حالا اینکه چیو تست کنی یا سراغ کدوم زبان بری ،  باید بری سراغ هیولای جاوااسکریپت که همه چیو بهت نشون میده و هرکدوم از حوزه های کاری رو که خواستی میتونی بری سراغش و ادامش بدی .

توضیحات بیشتر از کجا بفهمم برنامه نویسی شغل مناسب منه؟

11 – ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای برنامه نویس شدن چیه ؟

شاید یکی از ترس هایی که  برای برنامه نویس شدن داری اینکه ابزارهای مورد نیاز نداری ، ولی کله چیزی که شما میخواید برای برنامه نویس شدن یه لپ تاپ و میتونی با حداقل چیزی که داری یعنی فقط کافیه یه مرورگر اجرا بکنه و برنامه VSCODE روش نصب و اجرا بشه  میتونی کار کنی و میتونی در طول زمان با کار کردن تجهیزات خودت رو ارتقا بدی .

پس نتیجه میگیریم که حتما به یک سیستم یا لپ تاپ گیمینگ و قوی نیاز نیست و یه لپ تاپ در حد معمولی کارتو راه میندازه . نیاز به دوره های چند میلیونی هم نداری میتونی با دوره های رایگان و یوتوب شروع کنی و کم کم هزینه کنی و دوره بخری و برای برنامه نویس شدن تمرین ، تکرار ، تلاش و استمرار که خیلی مهمه و سعی کن زبان انگلیسی هم در کنار این کار یاد بگیری چون خیلی سرعته پیشرفتتو بالا میبره و بهت کمک میکنه .

توضیحات بیشتر ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای برنامه نویس شدن چیه؟

12 – مفاهیم اولیه برای درک برنامه نویسی و طراحی سایت چیه ؟

در این بخش میخوایم راجب چند مورد از مفاهیم اولیه برنامه نویسی صحبت کنیم درباره بیس و ساختاری که میخوایم یاد بگیریم یه سری توضیحات داره که بهتره راجبشون بدونی.

در اصل سایت ما یه سری فایل و کدهایی هستن و برای اینکه همه بتونن به اینا وارد شن باید به اینترنت وصل باشن و قطعا ما نمیتونیم همیشه لپتاپ و سیستممون رو به برق و اینترنت متصل کنیم پس برای حل این مشکل یه سری مراکزی وجود داره به نام دیتاسنتر که یه سری ابر کامپیوتر هستن که همیشه به برق و اینترنت پر سرعت وصلن که ما بخشی از اون سیستم هارو مثلا 5 گیگ از اون رو که مورد نیازمون هست  با پرداخت مبلغی ماهیانه اجاره میکنیم که به اون میگن هاست .

کاربر برای اینکه به اطلاعات ما دسترسی داشته باشه باید IP  سیستم مارو تویه مرورگر که به صورت عدد هست رو مثلا (66.249.77.1) وارد کنه تا به اطلاعات ما دسترسی داشته باشه ، ولی شاید برای بعضی از افراد حفظ کردن این اعداد سخت باشه پس اومدن برای حل این مشکل یه چیزی ساختن به نام دامنه که دامنه در اصل یه اسمه مثل megajs.com  که اگر شخصی این اسمو داخل گوگل بزنه گوگل تشخیص میده که منظوره کاربر همون IP هست .

توضیحات بیشتر مفاهیم اولیه برای درک برنامه نویسی و طراحی سایت چیه؟

13 – چجوری با برنامه نویسی استخدام بشیم ؟

یکی دیگه از سوالات برنامه نویسی شما ممکنه این باشه؛ بعد از اینکه ما برنامه نویسی یاد گرفتیم چجوری شروع به کار کنیم یا تو جایی استخدام بشیم .اول شما تصمیم میگیری که وارد دنیای برنامه نویسی بشی ، بعد با دوره ای مثل هیولای جاوااسکریپت میتونی متوجه علاقت بشی که کدوم شاخه رو دوست داری کار کنی مثلا فرانت ، بک اند و …

باید رویه یه حوضه مثل فرانت،بک اند،موبایل،هوش مصنوعی یا … تمرکز کنی و به صورت نیچ دوره ببینی، تمرین کنی، پروژه بزنی، سرچ کنی و بعدش پروژه هارو کامل کنی ، اختصاصیش کنی و نمونه کار بسازی و نمونه کارها انلاین شده ، مهارت ها ، و بیوگرافی خودت رو داخل رزومه خودت بزاری  و در آخر آگهی هایی مثل جاب اینجا یا داخل لینکدین رو اپلای کنی .

توضیحات بیشتر چجوری با برنامه نویسی استخدام بشیم؟

14 – چجوری با برنامه نویسی پروژه بگیریم ؟

برای پروژه گرفتن یه سری از سایت های ایرانی هستن مثل (پونیشا و انجام میدم) که میتونی داخل این سایت ها پروژه بگیری ولی قیمت پروژه ها بسیار پایین و عجیبه . حالا شاید سوال شما باشه که خوب با این وضعیت باید چیکار کنی ، شما باید چند قدم برای پروژه گرفتن طی کنی .

اصل فریلنسری و پروژه گرفتن با شبکه سازی و ارتباط گرفتن با آشنا ها و ساخت ارتباط با آدم های جدیده . در اصل مراحل طی کردن پروژه گرفتن مثل کارمندی میمونه فقط باید تو مرحله آخر به جای اپلای کردن برای پروژه اقدام کنی و نکته مهم دیگه رزومه شماست که بسیار مهمه . نکته بعدی اینکه شما باید مهارت های نرم بلد باشی و بتونی از پس همه کارها بر بیای . اگر میبینی که فریلنسری درآمدش از کارمندی بیشتره به خاطر مهارت نرمه که باید بلد باشی .میتونی نیچ کورس های مارو ببینی و فریلنسری رو شروع  کنی .

توضیحات بیشتر چجوری با برنامه نویسی پروژه بگیریم؟

15 – معرفی دوره برنامه نویسی و طراحی سایت !

دوره پروژه محور هیولای جاوااسکریپت اولین قدم برنامه نویسی شما میشه . حالا اصلا چرا باید این دوررو بگیری چون اگر میخوای دغدغه و چالش نداشته باشی ، اگر میخوای تو مسیر درستی برنامه نویسی یاد بگیری ، اگر میخوای پروژه های واقعی و کاربردی مثل دیوار و دیجیکالا بزنی ، اگر میخوای از صفر مطلق برنامه نویسی شروع کنی تا زمانی که به درآمد برسی ، اگر میخوای مهارت کاربردی و پر تقاضا یادبگیری بدون شک دوره هیولای جاوااسکریپت رو شرکت کن .

توضیحات بیشتر معرفی دوره برنامه نویسی و طراحی سایت!

16 – آموزش پروژه محور زبان جاوااسکریپت !

دوره هیولای جاوااسکریپت به شما برنامه نویسی با جاوا اسکریپت رو یاد میده . حالا شاید براتون سوال پیش میاد ما تو این دوره کلا بهت چیا یاد میدیم .

  • تو این دوره از صفر شروع میکنیم ، با کد نویسی فرانت سایت با HTML و CSS
  • قدم بعدی زبان برنامه نویسی جاوااسکریپت رو حرفه ای و عمیق یاد میگیری
  • فریم ورک ها و کتابخونه های کاربردی و پرتقاضای جاوااسکریپت که مخصوص بازار کار هست رو یاد میگیری مثل React و React native  Node Js  و Express  و Electron
  • ساخت فیلترهای اینستاگرام با جاوااسکریپت
  • ساخت ربات های تلگرام با جاوااسکریپت
  • ساخت بازی و افزونه مرورگر و هوش مصنوعی و … با جاوااسکریپت

ما همه اینارو بهت یاد میدیم و این که دیگه تو میخوای تو هرکدوم متخصص بشی با انتخاب خودته .

توضیحات بیشتر آموزش پروژه محور زبان جاوااسکریپت!

17 – هوش مصنوعی و تهدیداتش برای برنامه نویس ها !

اولین هوش مصنوعی که شاید همه شما باهاش آشنایی داشته باشید چت جی پی تی هست و با توجه به رشتی که این هوش مصنوعی داشت سال 2024  و 2025  تازه ساله بلوغ هوش مصنوعی ها هست و سال 2023  یه استارتی از هوش مصنوعی ها بود و تو این سال ها هوش مصنوعی قراره خیلی پیشرفت بکنه ، و طبیعتا خیلی از شغل هایی که الان هستن تا چند ساله دیگه وجود ندارد .

ولی خوب این هوش مصنوعی توسط برنامه نویسی ها ساخته میشه و خیلی این موضوع برنامه نویس هارو تحدید نمیکنه . ولی کلا به هوش مصنوعی به عنوان ابزار نگاه کن که کمک دست شماست . مثلا تا الان کلی ابزار هوش مصنوعی برای عکس ها اومده و کلی از گرافیست ها از هوش مصنوعی کمک می گیرن و جلو افتادن .

توضیحات بیشتر هوش مصنوعی و تهدیداتش برای برنامه نویس ها!