3) اهمیت کامنت گذاری در جاوااسکریپت
آموزش رایگان جاوااسکریپت
کامنت گذاری هنگام کد نویسی یکی از مواردیه که هر برنامه نویس حرفه ای باید رعایت کنه. مخصوصاً توابع و Function های پیچیدهای که در برنامه وجود دارن نیاز به کامنت دارند؛ چون ممکنه نفری بعدی که سراغ کدهای شما میاد،از کدها و توابع شما سر در نیاره و حسابی گیج بشه. پس برادرم کامنت گذاشتن فقط مختص اینستاگرام نیست. تو کدنویسی هم کامنت بذار!
اول بهتره ببینیم که کامنت چیه؟
هنگامی که ما در حال کد نویسی بر روی یک پروژه هستیم ممکنه که بخوایم نوشته یا قطعه کدی رو در برنامه به عنوان توضیحات قرار دهیم تا خوانایی کدهای ما بالاتر بره و اگر پس از مدتی دوباره سمت اون کد رفتیم، توضیحاتی در مورد کارهای صورت گرفته در هر بخش از پروژه در آن باشد. به بیانی دیگر، کامنت، نوشتهای است که توسط کامپایلر یا مفسر نادیده گرفته میشود و پردازش نمیشود.
کامنت گذاری در جاوااسکریپت به دو صورت انجام میشود:
-
کامنت گذاشتن تک خطی
-
کامنت گذاشتن چند خطی
کامنت تک خطی در جاوااسکریپت
برای اینکه فقط یک خط از کدهامون رو کامنت کنیم تا پردازش نشود، از “//” استفاده میکنیم. در زیر مثالی از یک کامنت تکخطی در جاوااسکریپت را میتوانید مشاهده کنید:
// Declare x, give it the value of 5 var x = 5;
کامنت چند خطی در جاوااسکریپت
این نوع کامنت زمانی کاربرد دارد که بخواهیم چندین خط از کدهایمان را کامنت کنیم، یا بخوایم توضیحاتی لحاظ کنیم که به یک خط بسنده نمیکنن. این کار به این صورت انجام میشود که خطوط کدمان را بین “/* */” قرار میدهیم. در زیر نمونهای از کامنت چندخطی رو در جاوااسکریپت میتونید مشاهده کنید:
/* Multi line comment U can see here Megajs.com Declare x, give it the value of 5 */ var x = 5;
مزایای کامنت گذاشتن
درج کامنت در کدهای پروژه، کاری است که خواندن دوباره یا تغییر کدهایمان را تا حد زیادی آسان میکند. کامنت گذاشتن در کد، زمانی که به صورت تیمی بر روی یک پروژه فعالیت میکنیم، ضروری است. همچنین، این کار به افراد جدید در تیم کمک میکند تا سریعتر با کد آشنا شوند. درج کامنت رو در کدهاتون جدی بگیرید تا کدهایی که مینویسید استاندارد باشن؛ مخصوصاً کامنت گذاری در کدهای جاوااسکریپت.
علاوه بر این، استفاده از کامنتها میتواند به شما کمک کند تا ایدههای جدید رو در حین توسعه به راحتی یادداشت کنید تا حد ممکن از فراموشی جلوگیری بشه. این کار همچنین به مستندسازی (Documenting) پروژهتون کمک میکنه و در آینده برای شما یا دیگران مفید خواهد بود.
قسمت چهارم متغیرها در جاوااسکریپت را بررسی میکنیم. پس با ما همراه باشید.
قسمت چهارم: متغیرها در جاوااسکریپت
برای مشاهده لینک دانلود لطفا وارد حساب کاربری خود شوید!
وارد شویدپسورد فایل : ندارد گزارش خرابی لینک
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
10 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام امید وارم که شاد و پرانرژی باشید…
میخاستم بدونم که توی روند کامنت گزاری میتونیم برای خودمون لینک قرار بدیم؟
سلام.
میشود بگویید JS باعث اضافه شدن چه چیزی در سایت میشود؟
سلام متوجه منظورتون نشدم.
سلام. من شروع کردم به مطالعه و دیدن فیلم های آموزشی سایت شما.
قبل از هر چیز بگم من قبلا دوره اچ تی ام ال، سی اس اس و جاوااسکریپت مقدماتی رو در یکی ددو سایت آموزشی انگلیسی گذروندم.
نکته ای که تا اینجا به نظرم اومده اینه که توی آموزش هاتون لطفا فقط همون موضوع رو آموزش بدین. مثلا یه موضوع ساده ای مثل کامنت گذاری که توی 5 دقیقه میشه یاد بگیری رو با چیزهای دیگه ای مثل تابع و متغیر قاطی نکنین. این چیزیه که تو سایت های خارجی هم می بینیم. چون هنوز ما با اون مسائل آشنا نشدیم و فقط بیشتر می ترسیم.
جمله مشهور Hello World برای همین دوره های مقدماتی زیاد دیده میشه.
مثلا بگین اگه بخواهیم بنویسیم سلام دنیا، می تونیم دو جور براش کامنت بذاریم: فلان و بهمان
ببخشید جسارت کردم. خودمو جای نوآموز ها گذاشتم و به نظرم توضیحات بخش کامنت گذاری تون خیلی گنگ و ترسناک بود. در حالیکه کامنت گذاری اصلا چیزی نداره
سلام و درود من همیشه سعی داشتم که مباحث رو ساده بیان کنم و و اگه تو این درس درباره مسائل پیچیده صحبت کردم برای درک اهمیت کامنت گذاری در موارد پیچیده تر هست و مثلا برای یه لاگ ساده که اصلا لزومی نداره بخوایم کامنت بنویسیم. برای درک این موضوع مجبور شدم چند مثال واقعی نشون بدم
موافقم
ساده.زیبا.صمیمی.
دوباره تشکر می کنم. بخاطر کار ارزشمندتون. من خیلی خیلی نیاز به یک سری تمرین های طبقه بندی شده دارم. متاسفانه توی اینترنت گشتم، نتونستم تمرین های مناسبی پیدا کنم. طبقه بندی شده به این معنی که مثلا بعد از آموزش قواعد نام گذاری متغییر ها، یک سری تمرین داده بشه. یا مثلا بعد از آموزش loop ها خیلی میشه روش مانور داد. یک سری تمرین طبقه بندی شده و سطح به سطح گذاشته بشه. این خیلی میتونه توی یادگیری کمک کنه. اگر بتونید یک سری تمرین طبقه بندی شده و سطح به سطح به صورت متنی، لازم هم نیست که حتما ویدیو باشه، تهیه کنید. واقعا دیگه حرف نداره. بازم خداقوت. خسته نباشید.بوس.
خیلی ممنونم بابت نظر و دیدگاهی که در سایت میذارید و به بهبود آموزش ها کمک میکنید.
برای همین منظور یک سری دوره به اسم “آموزش کامل جاوااسکریپت” آماده شده است که مباحث مهم جاوااسکریپت مثل عملگرها، توابع، آرایه ها، حلفه ها و شرط ها، Objects و آرایه ها به طور تخصصی بررسی شده و برای در پایان هر دوره حدود ۱۰ تا تمرین سطح بندی شده و پرکاربرد حل شده است. در لینک زیر میتونید دوره هارو مشاهده کنید: https://megajs.com/product-category/deep-learn/
سلام وقتی برنامه vs code رو نصب میکنم کلا یه صفحه سیاه میاد و برنامه اجراء نمیشه و بعد از چند ثانیه not respond میزنه، مشکل کجاس؟
سلام دوست عزیز
یه بار دیگه دانلود کنید و نصب کنید از این لینک https://code.visualstudio.com/
اگر هنوز همین خطا نشون میداد، مشکل از سیستم نرم افزاری شماست. یه ویروس یا یه بدافزار روی سیستم شماست که اجازه کار به vscode نمیده.
یا از یه ادیتور دیگه استفاده کنید.
یا یه بار ویندوز عوض کنید ۱۰۰درصد اوکی میشه.